Even voorstellen

Even voorstellen

Hoi, ik ben Deirdre!
Zoals bij veel mensen het geval is, hebben katten altijd al deel uitgemaakt van mijn leven. Toen ik 4 was, kreeg ik mijn eerste katje. Moesti en ik waren één: zij ging met mij fietsen en wandelen en ik las aan haar voor uit mijn boeken. Na Moesti zijn er nog heel wat katjes gekomen, allemaal andere individuutjes en karaktertjes, maar één voor één prachtige diertjes.
Momenteel leef ik heel gelukkig samen met mijn partner en onze 2 schatjes Simba en Nera.

Hoewel katten een constante in mijn leven zijn, had ik nooit gedacht dat ik ooit meer voor ze zou gaan betekenen dan ze gewoon een zo goed mogelijke thuis te bezorgen.

Ik ben afgestudeerd als vertaler en leerkracht, heb een theateropleiding gevolgd en een opleiding grafische vormgeving. Van een kattenopleiding had ik echter geen weet. Tot die ene dag … Ik was op zoek naar een nieuwe job en surfte wat op het internet. Mijn oog viel plots op een zinsstukje van iemand die schreef “… en ben ik de opleiding tot kattengedragstherapeut gaan volgen.” Ik had nog nooit van een kattengedragstherapeut gehoord, maar mijn interesse was meteen gewekt. Na wat zoeken vond ik de weg naar de juiste opleidingen. En toen ben ik in een fantastisch (katten)verhaal terechtgekomen …

4_ikzelf 2